Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας

Print

Ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους από τον χώρο των Επιστημών Υγείας την Τρίτη 21/7/2015 στις 12π.μ. στο Υπουργείο Υγείας.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, παρευρέθησαν Κοσμήτορες και Πρόεδροι Σχολών Επιστημών Υγείας των Πανεπιστημιακών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων και συναρμόδιων φορέων (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ),όπως επίσης και οι δύο πρώην Υπουργοί Υγείας κ.κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επεσήμανε ότι  «πρέπει να απαλλαγούμε από λογικές βολέματος και μέσα από τον δημιουργικό διάλογο που ήδη έχουμε ξεκινήσει να πετύχουμε την αξιοποίηση των εκπαιδευτικών δομών της Υγείας »

http://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/3389-syskepsh-me-ekproswpoys-apo-ton-xwro-twn-episthmwn-ygeias-21-07-2015

Sunday the 10th.
Ανάπτυξη: Φιολιτάκης Εμμανουήλ
Pwd by Top 10 poker sites