20/03/2017:Πρόσκληση σε εκπαιδευτική ημερίδα

Print

 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού (Horizon 2020) ερευνητικού προγράμματος FRESH AIR (Free Respiratory Evaluation and Smoke exposure reduction by primary Health cAre Integrated gRoups - http://www.theipcrg.org/freshair), είναι χαρά μου να σας προσκαλώ σε μία εκπαιδευτική ημερίδα για τα οικονομικά της υγείας, η οποία διοργανώνεται από την Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τη συμβολή συνεργατών από το Πανεπιστήμιο του Groningen της Ολλανδίας.

 

Το πρόγραμμα FRESH AIR διερευνά τρόπους βελτίωσης της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας των χρόνιων αναπνευστικών νοσημάτων σε χώρες περιορισμένων πόρων, εστιάζοντας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Στην παρούσα ημερίδα, θα παρουσιαστούν συνοπτικά οι δράσεις του προγράμματος, θα γίνει μια εισαγωγή στα οικονομικά της υγείας και τη χρηματοδότηση συστημάτων υγείας και θα πραγματοποιηθεί μια εκπαιδευτική διάλεξη αναφορικά με τα οικονομικά της υγείας στα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα. Κύριοι ομιλητές θα είναι οι διακεκριμένοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Groningen, Dr. Maarten Postma, Καθηγητής Φαρμακοιοκονομίας και Dr. Job van Boven, εμπειρογνώμονας στα οικονομικά της υγείας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στην Αίθουσα Κρανίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στη συνάντηση και η παρουσία σας θα συμβάλει ουσιαστικά στο εγχείρημα αυτό.

 

 

 

 

 

Thursday the 25th.
Ανάπτυξη: Φιολιτάκης Εμμανουήλ
Pwd by Top 10 poker sites