18/01/2017: Τίμησαν τον Καθηγητή Γενικής Ιατρικής Χρήστο Λιονή

Print

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου και ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Πρωτ. Κωνσταντίνος Πιτσικάκης την Τετάρτη 18/01/2016 ,προς τιμή του καθηγητού Ιατρικής κ. Χρήστου Λιονή.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης "ΑΝΑΠΝΟΗ: με χοράρχη την κα. Εύα Θανάση.

Ομιλητές ήταν ο κ. Εμμανουήλ Γ. Χαλκιαδάκης Διδάσκων Καθηγητής στην ΕΠΑΕΚ και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ζώρας. Στην κατάμεστη αίθουσα  της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ,ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός,ο κ. Κώστας Μαμουλάκης δήμαρχος Μαλεβυζίου, ο κ. Γρηγόρης Πασπάτης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Γιώργος Πιτσούλης Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, η κα Ελένη Μαυρομάτη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, εκπρόσωποι των Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Ιερός Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης προς το πρόσωπο του κ. Λιονή ,για την βοήθεια που παράσχει στο Ναό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thursday the 28th.
Ανάπτυξη: Φιολιτάκης Εμμανουήλ




Pwd by Top 10 poker sites